Spåra är kul 😃

Idag så fick Molly prova på att spåra för första gången hon förstog inte riktigt vad hon skulle göra men hon försökte och kom till slut med lite hjälp av Gibzon fram till godiset som vi hade lagt ut till henne vilket jag tycker var jättebra gjort av vår lilla tjej 💞

Gibzon fick också prova på att spåra men tyvärr så har vi inte spårat så mycket med honom tidigare. Han tyckte att det var super kul men han var väldigt ivrig och tog sig inte riktigt tid att spåra ordentligt. Men jag tänker att får vi provat några gånger till så fixar han detta galant 😍

Jag hade med mig min äldsta son Philip och han tyckte också att detta var jätte roligt att jobba med hundarna så jag hoppas att han vill vara med fler gånger då det kändes som att båda vovvarna och vi gillade detta med att spåra. Vi tar jättegärna emot tips från er om hur vi skall fortsätta med vår träning.

Molly spårar
Gibzon spårar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.